Boka tid för porträttfotografering

Bäste kund,

Välkommen till höstens två fotograferingar! Jag erbjuder två dagar med härliga porträtt. Lördagen den 24 oktober och söndagen den 25 oktober. Barnen får gärna ta med sig en snygg hatt, fotboll, ridhjälm inkl. ridkläder eller något av deras intresse för att lyfta fram deras personlighet. Det är dock viktigt att vi håller tiden med ca 20-30 minuter. Vänligen hör av dig med eventuella frågor.

Lördagen den 24 är för familjer som enbart önskar sig barnporträtt på enskilda och syskon bilder. Pris - 495kr. Förstoringar tillkommer från 295kr. (13x18cm) och följande bilder från samma bildnr sänkts ytterligare i pris. NYHET - För er som beställer mer än 1500kr får 200kr rabatt!

Söndagen den 25 är för hela familjen. Detta är för er som önskar olika kombinationer inom familjen. Pris - 495kr. Förstoringar tillkommer från 295kr. (13x18cm) och följande bilder från samma bildnr sänkts ytterligare i pris.
NYHET - För er som beställer mer än 1500kr får 200kr rabatt!


Fotograferingen sker i min studio och varje familj får ca 20-30 minuter att bli fotograferade.
Tänk på klädval. Jag kommer att fotografera med en svart bakgrund och en vit bakgrund på de enskilda porträtten. Förmodligen blir det en vit bakgrund med hela familjen.

För er som vill få en gratis bildvisning av porträttbilderna som var tagna kan boka en tid. Det gör du lättast med att ringa mig eller skicka en e-post. info@fotogrtafmarcus.com

Det går även bra för dig att se bilderna via min hemsida under kundgalleri sidan (KG) med kundnamn och lösenord. Du får en e-post när bilderna är klara för att se och beställa.


Varmt välkomna!

Börja med att välja fotografering